HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Kleding voor je eigen team 
Het HC Ares clubtenue bestaat uit een bordeauxrood shirt met een witte en blauwe elementen, bordeauxrode sokken en een bordeauxrode short/ rokje voor op het veld. Alle bovengenoemde kledingstukken zijn voorzien van het het HC Ares logo. 

De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. Bij uit- en thuiswedstrijden dragen wij het reguliere clubtenue.

Om het beeldrecht van HC Ares te beschermen mag het HC Ares logo onder strenge voorwaarden gebruikt worden. Dat geldt ook voor teamkleding. Wij juichen het toe dat teams in mooie teamkleding worden gestoken. Wel willen wij graag dat de volgende regels worden gehandhaafd.

Alle kleding van HC Ares is exclusief te verkrijgen bij DAKA Apeldoorn. Alle kleding is van het merk Indian Maharadja en te kopen bij DAKA Apeldoorn. Het logo van HC Ares mag alleen gebruikt worden door DAKA en mag alleen gebruikt worden op kleding van het merk Indian Maharadja. 

Het is dan ook niet toegestaan om het HC Ares logo te gebruiken op team- en wedstrijdkleding die niet van het merk Indian Maharadja is en niet gekocht is bij DAKA Apeldoorn. Het bestuur zal hier streng op toezien.

Mocht het om uitzonderlijke redenen noodzakelijk zijn om kleding te faciliteren buiten DAKA en/of Indian Maharadja om, dan mag dit uitsluitend met toestemming van het sponsorteam.
 
Agenda
vervolg 24-9  Grote Clubactie
vervolg 14-10  Oktoberfest bij HC Ares
vervolg 23-11  ALV-vergadering
Hele agenda
Nieuws