HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Opening en sluiting van clubgebouw van HC Ares
4-2-2018  | 
Het zal best vervelend zijn als je een keeperstas nodig hebt voor een uitwedstrijd en het clubhuis is nog dicht. Iets soortgelijks geldt ook als je terugkomt van een uitwedstrijd en je fiets staat nog binnen met het hek op slot. Dat vraagt wat alertheid en bekend zijn met wat de standaard is. Nu binnenkort het veldseizoen weer gaat beginnen zet ik het nog even op een rijtje.

Op zaterdagen is het clubhuis open vanaf acht uur ‘s ochtends. Het blijft open tot 2 uur nadat de laatste wedstrijd is afgelopen, maar niet later dan 20 uur. Daarna is het dicht en is er niemand meer aanwezig.
Op zondag gaat het clubhuis open één uur voor het begin van de eerste wedstrijd. Het blijft open tot zeker twee uur na de afloop van de laatste wedstrijd. Bij gezelligheid vaak langer, maar maximaal tot 20 uur.
Wat de exacte tijden zijn voor sluiting  en voor de opening op zondag kun je dus zien via het wedstrijd schema op de site www.hcares.nl.

Een verrassing kan gebeuren wanneer door omstandigheden (storm bijv.) bij Ares alles wordt afgelast en bij andere clubs niet. Dat zijn uitzonderlijke situaties en daar zijn geen redelijke regels op te verzinnen.

Maar een goede hockeyer is op iedere situatie voorbereid. Dus wees alert:
Heb je op zaterdag een late uitwedstrijd dan loop je een risico tav je fiets. Zet die dan buiten het hek zonder de toegang te blokkeren.
Heb je op zondag een vroege uitwedstrijd dan loop je een risico tav je keeperstas. Haal die dan al op zaterdag af.


Met vriendelijke groet,
Lou van Noorden.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 27-2  Scheidsrechters examen
vervolg 1-3  Knutselen met Michelle in de vakantie
vervolg 2-3  Knutselochtend
vervolg 9-3  Ledenwervingsactie Jeugd
vervolg 13-3  Ledenwervingsactie ouders
vervolg 16-3  Start of the Season
vervolg 17-3  Huldiging zaalkampioenen
Hele agenda
Nieuws