HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Wanneer je nieuw lid wordt bij HC Ares
11-5-2018  | 
Beste leden van HC Ares,

Het is de gewoonte leden die laat in het voorjaar lid worden vrij te laten meetrainen en dan pas per het nieuwe seizoen als lid in te schrijven met de bijbehorende verplichtingen zoals het betalen van contributie.

Door het bestuur van HC Ares is besloten dat pas na 1 mei van ieder jaar vrij mag worden meegetraind. In het verleden was gangbaar dit te doen na 1 april. Dat is vanaf nu dus gewijzigd in na 1 mei.
Het seizoen loopt doorgaans tot midden juni met daarna nog toernooien. Neem daarbij dat ieder potentieel lid voor inschrijving al recht heeft drie keer gratis mee te trainen, dan kun je effectief dus al vanaf midden april meetrainen.
Voor leden dit in het seizoen 2017/ 2018 na 1 april zijn begonnen wordt nu een uitzondering gemaakt. Zij kunnen nog van de oude regeling gebruik blijven maken.

Het deelnemen aan wedstrijden in de periode voor het seizoen is niet toegestaan. Enerzijds omdat er geen aanmelding bij de KNHB heeft plaats gevonden en deze nieuwe leden dus niet op het wedstrijdformulier zijn opgevoerd. Anderzijds hebben we via de KNHB verzekeringen voor onze leden. Die verzekering is hier dus niet geldig. Dat leidt tot onacceptabele risico’s.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Lou van Noorden

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 19-1  Nieuwjaarsreceptie
vervolg 26-1  Knutselmiddag
vervolg 27-1  ijspegeltoernooi
vervolg 2-2  Knutselmiddag
vervolg 9-2  Knutselmiddag
vervolg 13-2  Bijeenkomst wedstrijdsecretariaat
vervolg 16-2  Traditionele brunch zaterdag trimgroep
Hele agenda
Nieuws