HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Dit is niet zomaar een oproep.....
13-9-2018  | 

Beste Ouders/Verzorgers van de jeugd,

Zoals jullie weten heeft Mascha Lemans de opstart van het seizoen voor ons opgepakt als leeftijd coördinator. Super fijn! We zijn nu op het punt aangekomen dat iemand anders haar stokje gaat overnemen om als contactpersoon, leeftijd coördinator op te treden voor de C & D jeugdlijn.

Dit is niet zomaar een oproep.

H.C. Ares is een vereniging voor en door de leden. Ook wij zien landelijke veranderingen omtrent het vrijwilligers gebeuren. De tijden veranderen. De invulling van vrije tijd van de mens wordt anders ingedeeld. Wij zien en merken dit ook binnen de club. De groep vrijwilligers wordt kleiner. Niet omdat het niet leuk of niet gezellig is maar het past bij de verandering vrije tijds indeling in de maatschappij. Deze verandering is een keuze. Hoe makkelijk is het om je kind af te zetten bij het hek en haar of hem vervolgens weer op te halen. Ondertussen zijn er tal van mensen (waar we echt heel blij mee zijn) in hun vrije tijd taken aan het verrichten voor de club, vrijwillig. En natuurlijk rijd je het team een keer, enorm fijn, maar soms is een extra taak zo welkom. En ook heel leuk. Je leert mensen kennen, je ervaart meer betrokkenheid en jouw ideeën en input hebben we gewoon nodig.

Daarom vragen wij dringend om hulp. Ares kan niet draaien zonder vrijwilligers. En dit is dan een oproep aan jullie om dit verhaal serieus mee te nemen in de beslissing om iets te willen doen voor onze leuke club.

De taken van een leeftijd coördinator kan prima door 2 personen opgepakt worden. Je staat er niet alleen voor.

De taken van een leeftijd coördinator zijn onder andere:
- contact met de teams C & D jeugd en de coaches
- vraagbaak voor tal van vragen die binnen de teams spelen
- een rol spelen binnen de uitvoering van technisch beleidsplan
- samen met TC Lid, Technisch Manager de teamsamenstelling maken

In principe zoeken we een LC voor de D lijn en de C lijn. Dit zijn redelijk wat teams. De grootste werklast ligt aan begin en einde seizoen.
Voor zolang er geen Leeftijd coördinator C/D jeugd is, is het team communicatie jullie aanspreekpunt.

Wil je meehelpen, meedenken, communiceer dan per mail naar team communicatie:

[email protected]


Sportieve groet,

H.C. Ares communicatie


We hebben meerdere "vacatures" openstaan, denk aan een bar coördinator, kleine hand en spandiensten bij evenementen zoals bijvoorbeeld bij Sinterklaas, het maken van leuke posters, decoreren van het clubhuis en ga zo maar door. Sommige klusjes zijn structureel elk kwartaal en sommige taken vergen meer tijd.


 


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 20-10  HC Ares Verbunt Keepersclinic
vervolg 24-10  Examens scheidsrechterscursus
vervolg 26-10  Oktoberfest
Hele agenda
Nieuws