HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Veterinnen team op zoek naar nieuwe toppers
28-3-2019  | 

Dit ontzettend gezellige dames veterinnen team is op zoek naar nieuwe toppers, die ons willen versterken in het komende seizoen dat start in september 2019.   

Wij spelen op dinsdagochtend competitie. De wedstrijden beginnen om 10 uur en we spelen zowel uit- als thuiswedstrijden tussen september en december en tussen maart en mei van ieder jaar. Competitiewedstrijden zijn nooit tijdens schoolvakanties en je bent op tijd terug mocht je nog kinderen van school ophalen of op dinsdagmiddag werken. 

De combinatie van onderlinge gezelligheid en inzet van individuele kwaliteiten, maakt van deze diverse groep een hecht team.

Ben je boven de dertig en heb je enige hockey ervaring? Heb je zin om op dinsdagochtend met ons mee te hockeyen met aansluitend een gezellige lunch met onze tegenstanders? Meld je dan nu aan. Je bent van harte welkom!

Je mag natuurlijk ook gezellig een keer langs komen om de sfeer te proeven. Of misschien wil je weten hoe het is om met ons mee te doen? Laat het ons dan ook weten dan regelen we dat! Mocht je trainingen willen volgen, jouw conditie willen opbouwen of hockeyervaring opdoen, dan kan je meetrainen met een van onze drie hockey trimgroepen op maandagavond, donderdagavond of zaterdagmorgen.

Naast hockeyen doen we ook regelmatig andere leuke dingen, zoals naar de film of theater, een dagje skiën in Winterberg of een weekendje weg. Bekijk hoeveel plezier we hebben op onze vlog.

Denk je na het lezen van deze mail dat lijkt me leuk, daar heb ik zin in….. laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt ons mailen op [email protected].

Mocht je nog vragen hebben horen we dit graag en we kijken uit naar jou komst!

Sportieve groeten namens HET veterinnen dinsdag Ares team!

Annemarie Tuinstra en Geertje Seynaeve.
terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 27-7  Knutselochtend
vervolg 3-8  Knutselochtend
vervolg 10-8  Knutselochtend
vervolg 17-8  Knutselochtend
vervolg 19-8  start trainingen lijn en standaardteams
vervolg 26-8  Start breedte en jongste jeugd
vervolg 31-8  oefenwedstrijden
Hele agenda
Nieuws