HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Dennis Wooning nieuwe voorzitter HC Ares!
28-3-2019  | 

Even voorstellen…. Nieuwe voorzitter HC Ares

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 maart ben ik gekozen tot nieuwe voorzitter van Hockey Club Ares. Voor de leden die mij niet kennen wil ik mij graag even voorstellen.

 

Mijn naam is Dennis Wooning, ik ben 46 jaar en ik kom sinds onze dochters hockeyen bij HC Ares. Ik ben getrouwd met Elsbeth en onze dochters Sofie en Roos-Julia spelen in D1 en in MB1. Ik werk voor ABN AMRO Bank in Amsterdam en heb in het verleden voor HC Ares een aantal breedte teams mogen coachen. Naast voorzitter bij HC Ares ben ik ook voorzitter bij Omnisportvereniging WSV. Binnen deze vereniging heb ik een nieuwe organisatiestructuur neergezet en ben ik o.a. trekker van het thema ‘OPEN VERENIGING’. Een unieke combinatie die natuurlijk ook voor de nodige uitdagingen zal gaan zorgen. Wel zie ik de voordelen om als verenigingen van elkaar te kunnen leren.

 

Als bestuur hebben wij de opdracht om te zorgen voor een sterke en gezellige club met een beleid wat staat voor de toekomst. Een pittige opdracht als je kijkt naar de huidige maatschappij waar individualisering een trend geworden is.

 

Als voorzitter wil ik mijn persoonlijke ‘steentje’ bijdragen door te verbinden en door nog meer structuur aan te brengen binnen de club. Daarnaast zal ik mij bezighouden met de visie en de strategie. Delen en samenwerken zijn daarin wat mij betreft kernwoorden die nodig zijn voor een gezonde en sportieve toekomst van Hockey Club Ares.terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 27-7  Knutselochtend
vervolg 3-8  Knutselochtend
vervolg 10-8  Knutselochtend
vervolg 17-8  Knutselochtend
vervolg 19-8  start trainingen lijn en standaardteams
vervolg 26-8  Start breedte en jongste jeugd
vervolg 31-8  oefenwedstrijden
Hele agenda
Nieuws