HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Trainer/coach H1 stopt na dit seizoen
29-3-2019  | 


Eind van het seizoen 2013/2014 gaf Bart aan na zes seizoenen te stoppen als trainer/coach bij dames 1 en het voorlopig wat rustiger aan te willen doen. Toen na een paar maanden in het seizoen 2014/2015 heren 1 op zoek was naar een nieuwe trainer/coach stond Bart klaar om Ares uit de brand te helpen. 


De afgelopen seizoenen werd gestreden om promotie, dit jaar wordt ingezet om de basis goed neer te zetten voor de komende jaren. De mannen van heren 1 zijn erg blij met de manier waarop Bart zijn passie heeft over weten te brengen en hen heeft geholpen in hun hockey technische maar ook persoonlijke ontwikkeling. 

Als je het over een Aresman hebt dan spreek je al snel over Bart Wortelboer. Hij is technisch manager jongste jeugd en trainer/coach heren 1 maar ook in zijn vrije tijd worden de nodige uren aan Ares besteed. 
Gelukkig blijft Bart zijn werk als technisch manager jongste jeugd voortzetten om er voor te zorgen dat al onze jongste spelers op hun niveau en vooral met plezier kunnen hockeyen. 


Eric Hoogsteden nieuwe trainer/coach Heren 1
De afgelopen weken zijn er meerdere gesprekken gevoerd over de opvolging van Bart. Wij zijn erg blij om te kunnen melden dat Eric Hoogsteden de nieuwe trainer/coach van heren 1 wordt. Eric is op dit moment technisch manager elftallen en zal zijn functie komend seizoen uitbreiden met trainer/coach heren 1. Op dit moment is Eric trainer/coach van QZ dames 1 uitkomend in de overgangsklasse. Eric is een zeer ervaren trainer/coach en heeft bewezen ervaring bij het bouwen aan teams en zijn ambitie sluit aan bij de doelstellingen van het technisch beleidsplan van Ares.

Wij willen Bart enorm bedanken voor zijn inzet en passie en wensen Eric veel succes het komende seizoen!


Namens de TC

Dennis Augusteijn

 


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 27-7  Knutselochtend
vervolg 3-8  Knutselochtend
vervolg 10-8  Knutselochtend
vervolg 17-8  Knutselochtend
vervolg 19-8  start trainingen lijn en standaardteams
vervolg 26-8  Start breedte en jongste jeugd
vervolg 31-8  oefenwedstrijden
Hele agenda
Nieuws