HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Je eerste stap op een echt hockeyveld....
12-5-2019  | 
Je eerste stap op een echt hockeyveld....

Zaterdagochtend 11 mei tijdens de eerste kennismakings training van de maand mei gebeurde het volgende op het terrein van Ares.

De stickers met namen werden uitgedeeld, de meiden van A1 stonden klaar, ouders aan de zijlijn kijkend hoe hun kinderen voor het eerst het hockeyveld op renden. Op 1 meisje na. Mara, bijna 5 jaar, dook veilig weg achter mama.

Mara had het allemaal even bekeken én dacht dit ga ik dus toch maar niet doen. Het hek, dat de toegang verschaft hebben we niet dicht gedaan. We hebben het op een kier laten staan, want Mara had even de ruimte nodig om te wennen. Wennen om haar eerste stap te gaan zetten op het grote groene hockeyveld. 

Vervolgens kijk ik om en zie daar Mara staan met Mike. Op het veld met haar hockeystick stevig vast. Mike heeft haar vertrouwen gewonnen en ze durft. Uiteindelijk heeft ze haar eerste kennismakings training vol gemaakt. 

En dat is wat wij HC Ares zijn. Iedereen krijgt op zijn of haar manier de ruimte om te ontdekken, te leren en te shinen! Hockey is voor iedereen, jong & oud.

Ben jij ook nieuwsgierig naar Hockey maar vind je de eerste stap spannend. Weet dat je van harte welkom bent!


Zaterdag 18 mei en zaterdag 25 mei zijn er nog 2 kennismakings trainingen. Je kunt gratis mee trainen en wanneer je super enthousiast bent en lid wordt dan krijg je van ons jouw eerste  hockeystick kado.

Aanmelden kan via:

We hopen je te verwelkomen!

#hockeyspelenisleuk #jouwtempo #jouwniveau #komgezelliglangs #HCAres #Apeldoorn

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 5-9  Bitjehappen hapdag!
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 14-11  Bitjehappen hapdag!
Hele agenda
Nieuws