HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Voorlopig trainingsschema vanaf 26 augustus staat online
7-8-2019  | 

Het gaat dus om een voorlopig schema.Veranderingen van tijd, veld en soms zelfs dag kan gebeuren tot zeker 2 weken na de vakantie.

Dit alles heeft te maken met omstandigheden zoals beschikbare ruimte, eerlijke veldverdeling of rooster van de desbetreffende trainer.

Verzoek is regelmatig te kijken op de site of op hcares app wat de juiste trainingstijd is van uw zoon of dochter, dit om misverstanden te voorkomen.

Wanneer het trainingsschema definitief is, zal daar een opmerking over geplaatst worden, dan nog zou het kunnen zijn dat er een enkele verandering kan plaatsvinden. Doelstelling is dat nadat het definitief is, een verschuiving of verandering gecommuniceerd wordt met het betreffende team.

De reguliere trainingen kunnen vanaf 26 augustus beginnen, indien de trainer aanwezig is om de training te kunnen geven. Het kan dus zijn dat er trainingen nog niet doorgaan.


Hoe te zien? 

Website hcares.nl: Ga naar jeugd en vervolgens trainingsschema. Verander hoofdschema in startschema en je kunt de voorlopige trainingstijden zien.


Mochten er vragen  zijn met betrekking tot het wijzigen van de tijd of andere dingen, dan kan er contact opgenomen worden.

Voor elftallen: Technisch Manager elftallen Eric Hoogsteden ([email protected])

Voor Jongste Jeugd:  Technisch Manager Jongste Jeugd Bart Wortelboer 

([email protected] )

 

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 26-8  Start breedte en jongste jeugd
vervolg 27-8  Inning (1e deel) contributie
vervolg 31-8  oefenwedstrijden
vervolg 31-8  kledingbeurs
vervolg 3-9  Bespreking JC1 (coach Wouter van Schoote
vervolg 7-9  Start of the Season
vervolg 7-9  start competitie
Hele agenda
Nieuws