HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Aanleg playground EXIT Toys!
24-8-2019  | 

Beste leden,

Op woensdag 28 augustus wordt vanaf 19:00 de playground, gesponsord door EXIT Toys, aangelegd door ons klusteam/bouwgroep! Dit is een groep vrijwilligers die één keer in de week de handen uit de mouwen steken voor de club. Hiervoor zoeken wij nog vrijwilligers die in het bezit zijn van een kruiwagen en/of schop. We dienen namelijk 12m3 breekzand vanaf de ingang Dekamarkt naar de bestemming naast het clubhuis te kuieren. Dit is met ca. tien man hulp in een avondje gepiept. Zou jij graag een bijdrage willen leveren? Geef je dan per mail op bij [email protected]. Uiteraard zorgt de club voor een drankje. 

We verheugen ons op de Ares playground die binnenkort aangelegd zal worden. EXIT Toys uit Doetinchem is bereid gevonden het volledige veld te sponsoren waar wij hen ontzettend dankbaar voor zijn als club. Daarnaast is EXIT Toys bereid geweest om zestien lichtgewicht trainingsgoals beschikbaar te stellen voor de club. Hiermee kunnen makkelijker kleine duels worden gespeeld op de velden. 

De playground wordt tussen de fietsenstalling en het clubhuis geplaatst. Er komt onder andere een klein veldje met daarop een speeltoestel en een heus PANNA veld! In de bijlage vindt u de indeling. 

Zodra het veld klaar is kunnen de kinderen de mooiste avonturen beleven op de club dankzij EXIT Toys. Zij zijn ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor nog meer speelplezier. Vanuit deze visie kunt u bij EXIT Toys veel verschillende speelattributen aanschaffen, zoals een zwembad, trampoline, skelters of speeltoestellen. Ook hebben zij coole accesoires zoals een trampolinebasket, aanhangwagens voor de skelters of een overkapping voor op het zwembad. Hiermee wordt buitenspelen elke keer weer een groot feest! Een bezoek kan absoluut geen kwaad. Kijk snel op de website voor een breder beeld (www.exittoys.nl).

De club wenst alle kinderen alvast veel speelplezier. 

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie Bijlage: pannaveld(1).jpg

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 5-9  Bitjehappen hapdag!
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 14-11  Bitjehappen hapdag!
Hele agenda
Nieuws