HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Vacature bestuurslid portefeuille financiën
24-8-2019  | 

HC Ares is op zoek naar een bestuurslid financiën

Heb jij kennis van financiën en/of administratieve processen en sta je stevig in je schoenen?

Wil jij het financiële beleid mee helpen bepalen en lijkt een bestuursfunctie bij HC Ares je wel wat? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een krachtige persoonlijkheid voor de portefeuille financiën (penningmeester).

Welke uitdagingen staan je te wachten?
Samen met het bestuur en een financieel team bepaal jij de financiële visie voor de club. Naast je bestuurlijke medeverantwoordelijkheid zorg je er voor dat alle dagelijkse financiële zaken geregeld worden. Je kan hierbij denken aan het maken van een begroting tot het bewaken van het budget en de zorg voor financiële stabiliteit. Ook het betalen van de facturen en het innen van de contributie behoren tot de werkzaamheden.

Je verstrekt de overige bestuurders en leden met regelmaat informatie over de financiële stand van zaken en de voortgang. Natuurlijk doe jij dit niet allemaal alleen maar samen met 4 ingewerkte vrijwilligers, die jou administratief ondersteunen. Ook krijg jij hulp van een administratiekantoor voor het opstellen van de jaarcijfers en de salarisverwerking.

Kosten versus opbrengsten?

Het bestuur komt maandelijks twee uur bij elkaar of vaker als dit nodig is. Natuurlijk is er ook geregeld afstemming met het financiële team. In het begin zal het iets meer zijn maar wij verwachten dat je wekelijks 3 à 4 uur bezig zult zijn met deze rol. Wat het je opbrengt? Maatschappelijk iets terug doen, ervaren hoe het is om binnen een club te werken, kennis delen en vooral gezelligheid.

 

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet langer wachten? Reageer dan naar [email protected]. Wil je eerst meer weten? Mail dan naar [email protected]. Is het niets voor jou, maar ken je iemand in jouw familie of kennissenkring die mogelijk geschikt is en interesse heeft, geef dan s.v.p. naam en telefoonnummer van die persoon door, zodat we een afspraak kunnen maken.

Het zou fijn zijn als je dit bericht wilt delen met jouw netwerk, voor een groter bereik 😊


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 14-7  vergadering trainers G hockey
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws