HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Steun HC Ares met Rabo Clubsupport!
1-10-2019  | 
Ben jij klant bij de Rabobank en heb je een stemcode voor Rabo Clubsupport ontvangen? Dan kan jij HC Ares steunen tijdens de ClubSupport stemperiode! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer ondersteuning wij als vereniging van de Rabobank kunnen krijgen - tot wel 5000 euro! Help jij ons mee? Het kost je hooguit een paar minuten om te stemmen.

Hoe kan je stemmen?
Als klant van Rabobank ontvang je een stemcode waarmee jij kunt stemmen. Ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/apeldoorn-en-omgeving/stemmen en breng vijf keer je stem uit op een club naar keuze. Je kan hierbij twee keer stemmen op HC Ares. Roep vooral ook mensen in je omgeving op om te stemmen en HC Ares zo te helpen! Stemmen kan tot en met 11 oktober 2019.

Wat is het doel van HC Ares voor Rabo Clubsupport?
Omdat wij bij Hockeyclub Ares iedereen een kans willen bieden om op zijn eigen manier en niveau de hockeysport te kunnen laten beoefenen, willen wij graag investeren in ons breedtekader. Goede, gekwalificeerde trainers beschikbaar stellen voor ieder Ares lid, dat is ons doel. Op welk niveau je ook speelt. Om dit te realiseren kunnen wij iedere steun keihard gebruiken.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 8-2  Brunch trimmers zaterdaggroep
vervolg 13-3  Pubquiz ism Veltins
vervolg 19-3  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws