HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Blog van onze voorzitter
23-3-2020  | 
Net terug van een wandeling met Max de hond blijft het wel bijzonder. Waar ik even geleden na een wandeling gewoon naar de club zou gaan, ga ik nu direct naar binnen. Het Corona virus heeft ons allen in haar greep en dit zorgt ook bij mij voor een apart gevoel. Proberen thuis te werken, geen fysieke contacten maar online, proberen afstand te houden en geen sport. Geen sport!!, ik kan er maar moeilijk aan wennen. Waar normaal het weekend vol is van wedstrijden, gezellig even bijpraten en wat drinken in het clubhuis is het nu stil en verlaten aan de Nagelpoel.

Als voorzitter ben je normaal niet met dit soort zaken bezig en gelukkig maar. Sport is er om te verbinden, samen komen, verhalen delen en lief en leed met elkaar uitwisselen. HC Ares is en blijft een familieclub en dan gaan mijn gedachten natuurlijk snel naar de leden die ik nu niet kan zien. Gaat het wel goed met hun gezondheid, hoe is bij iedereen de werksituatie? Hoe gaat het met de ondernemers, grote en kleine bedrijven die wij als club hard nodig hebben maar die nu misschien zelf hard moeten vechten om het hoofd boven water te houden. 

Als bestuur van deze mooie club hopen wij dat iedereen het een beetje kan redden met elkaar en dat ieder maar gezond mag blijven. Ook hopen wij als bestuur dat iedereen een ‘financiële’ touwtjes een beetje aan elkaar kan blijven knopen zodat wij achteraf kunnen zeggen dat wij er allemaal goed vanaf zijn gekomen.

Ook als bestuur proberen wij zo goed en zo kwaad als mogelijk door te gaan met besturen. Omdat er niet kan worden gehockeyd wil dit nog niet zeggen dat er niets gedaan moet worden. Via calls en apps proberen wij elkaar te informeren en zorgen wij dat alles zoveel mogelijk doorgaat. Praktische zaken zoals bv het noodzakelijk onderhoud aan de velden zal gewoon wekelijks blijven plaatsvinden om in ieder geval geen achterstallig onderhoud te veroorzaken.

Daarnaast zijn wij bezig met de financiële impact van deze crisis. Naast het feit dat er geen barinkomsten zijn zullen er ook producten over datum raken. Ook zullen wij kijken naar de financiële impact van de activiteiten die niet kunnen plaatsvinden. Ook zullen wij keuzes moeten maken voor de begroting van het seizoen 2020-2021 en kijken wij hoe wij onze visie die wij samen met jullie hebben beschreven tijdens de Spiegel- en Waarden sessies verder vorm gaan geven in deze onzekere tijd. Er zijn dus veel onduidelijkheden en onzekerheden die wij in onze besluiten zullen meenemen.

Ondanks dat er veel onzeker is en de tijdsduur onbekend zullen wij als bestuur samen doorgaan. Als leden van deze club zetten wij ons beste beentje voor en vanuit het bestuur willen wij jullie allemaal het beste wensen in welke vorm dan ook. Let allemaal een beetje op elkaar en laten wij zorgen dat wij samen deze onzekere periode goed doorkomen want #wijzijnares!

Dennis Wooning

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 5-9  Bitjehappen hapdag!
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 14-11  Bitjehappen hapdag!
Hele agenda
Nieuws