HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Technisch kader voor seizoen 2020-2021, Eric Hoogsteden
27-4-2020  | 

Het Corona virus houdt ons allemaal erg bezig maar wij moeten als bestuur ook vooruitkijken. Daarom zijn wij erg blij dat wij de contracten met de Technisch manager 11-tallen en trainer/Coach van Heren 1 en Dames 1 hebben kunnen verlengen. Voor wie hen nog niet kent, stellen de heren zich graag los van elkaar even aan jullie voor, zodat jullie ook een gezicht bij een naam hebben. Te beginnen met Eric.
En nu maar hopen dat wij elkaar allemaal weer snel op de club kunnen ontmoeten.


Eric Hoogsteden Technisch manager 11-tallen, Trainer/Coach Heren 1

"COVID-19 heeft impact op ons allemaal. Dit seizoen voelt ten einde omdat de competitie eruit is gehaald. Op het moment dat ik dit schrijf zijn wij en "WIJ van Ares” ontzettend druk om ervoor te zorgen dat iedereen toch met hockey, onze passie, het seizoen goed kan afsluiten. Ik vind dat we de afgelopen 2 seizoenen een mooie lijn hebben ingezet en met de Technische Commissie goede stappen hebben gemaakt met onze jeugdopleiding. Resultaten van een dergelijk traject zullen zich pas na een langere periode van structurele aanpak laten zien. Het mooie is dat ik uitkijk naar het volgende seizoen met alle hoogtepunten die daarbij horen, ondanks wat er de afgelopen maanden is gebeurd en nog zal komen. Ik merk dat er draagvlak is vanuit eenieder die betrokken is bij HC. Ares. De visie die er nu ligt en met het draagvlak van eenieder kunnen we alle jeugdleden een goede opleiding aanbieden. Dat is mijn missie voor aankomend seizoen. Ik zal bij trainingen op het veld aanhaken en op zaterdagen aanwezig zijn. De samenwerking met Bart was top en ik heb veel vertrouwen in de samenwerking met Arnoud de nieuwe TM jongste jeugd.

En als Coach/Trainer van heren 1 kan ik het volgende zeggen: Dat het seizoen zo ten einde komt is bizar. Dit seizoen zijn de jongens en ik met een missie gestart en dan z’n abrupt einde is een bijzonder vreemde ervaring. Wij willen deze missie graag nog volbrengen daarom ga ik volgend jaar graag mijn 2de seizoen als trainer/coach van Ares Heren 1 in. Als coach ben ik zo ambitieus om volgend seizoen de top te willen halen met deze boys. Ook het team en de club streven ernaar om het maximale uit iedereen te halen. Dat vind ik belangrijk”.


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 7-7  Algemene ledenvergadering HC Ares
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 8-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws