HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Vervolg Technisch kader seizoen 2020-2021, Arnoud Prenger
27-4-2020  | 

Ook hebben wij een opvolger Technisch manager Jongste Jeugd gevonden voor Bart omdat hij ons dit jaar zal verlaten. Met dit kader zijn wij ervan overtuigd dat wij de succesvol ingezette lijn van ons beleidsplan verder zullen oppakken.

 

Arnoud Prenger Technisch manager Jongste Jeugd

"Leuk dat ik mijzelf mag voorstellen aan de leden van HC Ares. Mijn naam is Arnoud Prenger en zal in het komende seizoen de rol van Technisch Manager jongste jeugd op mij nemen. Daarnaast zal ik samen met Erik Hoogsteden vormgeven aan opleidingen voor trainers en coaches.

Ik ben na mijn carrière in het bedrijfsleven 8 jaar geleden volledig aan het werk in de Hockeywereld, als leercoach voor de KNHB en bij verschillende verenigingen als Technisch Manager, trainer, coach en funkey docent in zowel de prestatie als de breedte lijnen. Naast mijn werk in het hockey ben ik parttime werkzaam als ambulant begeleider van jeugd en jongvolwassenen.

Het is een super uitdaging de jongste jeugd lijnen verder vorm te kunnen geven en een solide samenwerking met de jeugd lijn te realiseren. Hoop jullie allemaal in augustus te zien op de velden van Ares”.


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 7-7  Algemene ledenvergadering HC Ares
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 8-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws