HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Zomerchallenge Tennis
18-5-2020  | 
Tennissen tijdens de zomerperiode? 

De afgelopen weken zijn wij weer voorzichtig begonnen met hockey. Natuurlijk moeten wij rekening houden met de 1.5 mtr regel, maar het is in ieder geval fijn om weer in beweging te zijn. Om het sporten verder te stimuleren heeft Tennisvereniging VEGO de samenwerking gezocht met HC Ares. Wij willen jullie daarom uitdagen om mee te doen met de zomer challenge bij TC Vego. 

Wat is de zomer challenge? 
In de maanden JUNI-JULI-AUG kunnen HC Ares leden onbeperkt tennissen op tennispark Malkenschoten voor een bedrag van EUR 40. Er zijn rackets en ballen aanwezig dus deze hoef je niet zelf aan te schaffen. Voor iedereen die zich via onze club aanmeldt, ontvangt HC Ares een bedrag van EUR 10.

Wat moet je doen? 
Vind je het leuk om in de zomer te blijven sporten en wil je ook eens proberen hoe het is om te tennissen? Meld je dan aan voor de zomer challenge. Stuur een mail met jouw NAW gegevens en geboortedatum naar [email protected]. Doe dit voor 25- mei en wij zorgen dat de aanmelding wordt doorgestuurd, zodat TC Vego contact op kan nemen om kennis te maken. 

De aanmelding geldt alleen voor deze 3 maanden. Daarna kun je weer fit beginnen aan de hockey competitie. Met de zomer challenge blijf je niet alleen fit tijdens de zomer maar help je ook onze vereniging.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 7-7  Algemene ledenvergadering HC Ares
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
vervolg 8-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws