HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Blog 3 Veel handen maken licht werk
18-5-2020  | 

Het lijkt een beetje te wennen……. Geen handen geven als je elkaar tegenkomt, op anderhalve meter blijven staan, vanuit huis werken. Maar leuk vind ik het nog steeds niet. Deze week waren wij 22- jaar getrouwd. Normaal is dat een klein feestje en gaan wij uit eten. Deze keer werd het een heerlijke high tea van hetapeldoornskoffiehuys.nl samen met het gezin, gewoon thuis. Ik ben ook even langs gereden bij huis56.nl in Ugchelen, waar een nieuw, sfeervol restaurant de deuren gaat openen, zodra dit weer mag. Mooi om te zien dat ondernemers en sponsoren van HC Ares er met hard werken en een glimlach het beste van maken!

De parallel werd ook de afgelopen weken voor mij zichtbaar op de club. Er is bij HC Ares ontzettend veel werk verricht. Afgelopen week zijn ook de 18+ leden weer gestart met trainen. Ook voor hen een in- en een uitgang, aangepaste routes en anderhalve meter tussenruimte op het veld. Maar wat ging dat goed!!!
Alle lof voor iedereen die heerlijk heeft kunnen trainen. En nogmaals enorm veel respect voor alle trainers, Technisch Managers, reguliere vrijwilligers èn alle ouders die hebben geholpen om alles in goede banen te leiden. Ruim 100 ouders zorgen wekelijks dat bij de in- en uit gang uitleg wordt gegeven over de looproute en waar de fiets of auto geparkeerd kan worden. Als veldwacht houden de ouders toezicht op de 1.5 mtr regel. Zonder slag of stoot is alles goed gegaan en hebben wij samen laten zien wat er mogelijk is. Het is hard werken, maar met een glimlach en de hulp van ons allemaal lukt dit dus ook op onze club.

Mensen vragen wel eens waarom ik voorzitter van een vereniging wil zijn. Juist dit zijn de voorbeelden die mij de energie geven om deze rol op te pakken. Het is super om te zien dat leden samen een club vormen en samen zorgen dat het ook echt loopt! Want het klopt echt, veel handen maken licht werk! #wijzijnares

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-12  Knutselen met Michelle in de kerstvakant
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws