HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Rabobank opnieuw drie jaar hoofdsponsor van H.C. Ares
24-6-2020  | 
Rabobank Apeldoorn en omgeving en HC Ares hebben het sponsorcontract voor drie jaar verlengd. Rabobank was al jaren  als hoofdsponsor betrokken bij de hockeyclub en nu is deze samenwerking nogmaals met drie jaar verlengd. Naast financiële ondersteuning zorgt Rabobank ook voor intensieve begeleiding aan clubs om verenigingsambities in te vullen.

Hockeyclub Ares is een echte familieclub, die plaats biedt voor iedereen die met plezier de hockeysport wil beoefenen. De club heeft ruim 900 leden, verdeeld over jeugdteams en seniorenteams. Daarnaast is er bij Hockeyclub Ares extra aandacht voor trimmers, fithockeyers en de G-hockeyteams. 

Dennis Wooning, voorzitter van HC Ares: ‘Voor elke leeftijd en elk niveau heeft Ares een team. HC Ares is daarnaast een echte familieclub met hockey op alle niveaus en een groot aantal vrijwilligers. De club kan niet zonder haar sponsoren en daarom zijn we de Rabobank wederom erg dankbaar voor haar bijdrage voor de komende drie jaar. Ook heeft de ondersteuning van de Rabobank via het traject verenigingsondersteuning ons het afgelopen jaar goed geholpen om de stip op de horizon voor onze club scherp te krijgen. Samen met onze leden hebben we onze droom in beeld gebracht. Deze vorm van ondersteuning door het leveren van kennis via een procesbegeleider is naast financiële steun ook erg waardevol’.   

Sjoerd Scholte, directievoorzitter bij Rabobank Apeldoorn en omgeving, is blij met de verlenging van het sponsorcontract. ‘Sport is een manier om mensen te ontmoeten en met elkaar te verbinden. Sport draagt bij aan het versterken van de lokale leefomgeving. Eén van de thema’s waar de bank zich hard voor maakt. Via Verenigingsondersteuning, een intensief begeleidingstraject voor verenigingen en stichtingen om hun verenigingsambities in te vullen, dragen we bij aan het toekomstbestendiger maken van het verenigingsleven in de regio Apeldoorn’, aldus Scholte.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 14-7  vergadering trainers G hockey
vervolg 1-10  Bijeenkomst organisatie 'uniek sporten'
Hele agenda
Nieuws