HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Informatie voor bezoekers en bezoekende teams
4-9-2020  | 

Bij HC Ares willen we dat iedereen op een veilige manier kan sporten. Ook als bezoeker moet je je daarom aan een aantal regels houden. Hierbij een kort overzicht van de belangrijkste regels. Verder op onze website vind je de uitgebreide instructie in de ┬┤actuele corona/regels HC Ares┬┤.
  1. Meld je aan voordat je op ons complex komt. Dit geldt voor iedereen vanaf 12 jaar en geldt elke dag opnieuw. Registreer je via www.hcares.nl/registratie. Of de QR code. Gegevens worden automatisch gewist na 14 dagen.

  2. Kom met zo min mogelijk begeleiders / ouders naar de wedstrijd.

  3. Parkeren kun je op de parkeerplaats aan de Malkenschoten. Rijd na de afslag richting sportpark Nagelpoel niet harder dan 15 km per uur richting de parkeerplaats, in verband met spelende kinderen in de buurt. Vanaf daar kom je via het voetpad naar de ingang. Reinig je handen bij entree van het sportcomplex.
    Eén persoon kan zich bij de ingang melden bij de wedstrijdtafel (bij de blokhut). De overige bezoekers vragen we om door te lopen naar de aangewezen plek.

  4. Kleedkamers en douches blijven tot nader order gesloten voor zowel thuisspelende teams als bezoekende teams. Kom in sporttenue en douche na afloop thuis.

  5. Houd je aan de algemene corona-regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.


Tot slot wensen we jullie een heel leuk en sportief bezoek aan onze vereniging!


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-12  Knutselen met Michelle in de kerstvakant
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws