HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Steun HC Ares met Rabo Clubsupport!
5-10-2020  | 
Rabo Clubsupport is weer van start gegaan! Ben jij klant bij de Rabobank? Dan kan jij HC Ares steunen tijdens de ClubSupport stemperiode! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer ondersteuning wij als vereniging van de Rabobank kunnen krijgen - tot wel 5000 euro! Help jij ons mee? Het kost je hooguit een paar minuten om te stemmen.

Hoe kan je stemmen?
Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Login met de Rabobank App en ga naar 'Zelf Regelen' of ga naar https://www.rabobank.nl/clubsupport/ en breng je stem uit. Roep vooral ook mensen in je omgeving op om te stemmen en HC Ares zo te helpen! Stemmen kan tot 25 oktober 2020.

Twee stemmen voor Ares
Je kan twee keer stemmen op HC Ares. Kies eerst minimaal drie verenigingen en verdeel vijf stemmen over deze verengingen.

Nog geen lid van de Rabobank maar wel stemmen?
Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch lid. Je kan controleren of je al lid bent via de Rabo App of via Rabobank Internetbankieren. Onder 'Zelf regelen' en vervolgens 'Profiel'. Hier staat of je lid bent van de Rabobank of niet. Een lidmaatschap is verder kosteloos.

Heb je een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Dit kan je binnen een paar minuten regelen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context of via de Rabobank App. Vervolgens kan je alsnog stemmen!

Wat is het doel van HC Ares voor Rabo Clubsupport?
Omdat wij bij Hockeyclub Ares iedereen een kans willen bieden om op zijn eigen manier en niveau de hockeysport te kunnen laten beoefenen, willen wij graag investeren in de ondersteuning van ons breedtekader en de opleiding van onze eigen jeugdleden. Deze opleiding richt zich niet alleen op hockeytechniek, maar juist ook op het aanleren van sociale en communicatieve vaardigheden onder onze jeugdleden. Daarmee staan ze niet alleen sterker op het veld, maar ook in de samenleving. Onze jeugdleden zijn de trainers en coaches van de toekomst.

Stem ook Tennisvereniging VEGO en WSV
HC Ares heeft een goede samenwerkingen met Tennisverenging VEGO en WSV. Zoek je naast de twee stemmen voor HC Ares nog clubs om op te stemmen? Kies dan gerust voor deze verenigingen.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 23-10  Knutselen met Michelle
vervolg 14-11  Bitjehappen hapdag!
Hele agenda
Nieuws