HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
HC Ares speelt geen zaalcompetitie. Lees hier meer over dit besluit.
9-10-2020  | 

Beste leden,

Het bestuur heeft besloten dat HC Ares niet deelneemt aan de zaalcompetitie. Het was een hele lastige beslissing, die het bestuur in goed overleg met de Technische Commissie en Technisch Managers heeft genomen.

De belangrijkste reden dat we niet meedoen, is de veiligheid en gezondheid van onze leden. Bij de zaalcompetitie spelen we op verschillende binnenlocaties. Uiteraard heeft iedere sportzaal eigen maatregelen getroffen. Daarop hebben wij als HC Ares echter geen invloed en we kunnen dit ook niet controleren. Wij zien daarin een verhoogd gezondheidsrisico voor onze spelers en begeleiders.

Daarnaast weegt ook een financieel risico voor HC Ares mee. Als we inschrijven voor de zaalcompetitie en deze wordt als gevolg van strengere regelgeving alsnog afgelast, dan heeft dat behoorlijke financiƫle consequenties. Wij vinden dat een onverantwoord groot risico.

We willen wel een goed alternatief buitenprogramma in de winterperiode bieden. De KNHB is een midwintercompetitie aan het opzetten. HC Ares wil hier graag bij aansluiten. Op dit moment weten we nog niet precies hoe die competitie eruit komt te zien.

In de komende weken gaan het bestuur en de Technische Commissie nog verder kijken naar de consequenties van deze beslissing en de invulling van het buitenprogramma. Voor 1 november a.s. willen we hier bij jullie op terugkomen.

We begrijpen dat dit besluit voor een aantal leden een grote teleurstelling is. We hopen echter dat iedereen begrip heeft voor de redenen van ons besluit. Heb je dringende vragen hierover? Stuur dan een mail naar Wies Krikke, TC Voorzitter, via het mailadres: [email protected]

Met sportieve groet,

Het bestuur

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 23-10  Knutselen met Michelle
vervolg 14-11  Bitjehappen hapdag!
Hele agenda
Nieuws