HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Blog van de voorzitter ´de blik vooruit´
27-4-2021  | 
Afgelopen periode is er weer een Corona update geweest en is de nieuwe 'routekaart' gepresenteerd.
We zijn blij dat er steeds positiever naar de nabije toekomst gekeken wordt.
Er wordt inmiddels volop gevaccineerd tegen Corona. Wat zou het fijn zijn als ook de spelers van 27 jaar en ouder weer zonder beperkingen kunnen hockeyen. Daar kijken we naar uit!

De jeugdspelers zijn blij dat ze kunnen hockeyen, al is het soms lastig om voor iedereen de sportieve uitdaging te vinden.
De trainingen en de onderlinge competities zijn mogelijk dankzij veel hulp van enthousiaste trainers, coaches, teammanagers, leeftijdscoördinatoren, scheidsrechters, corona-coördinatoren en nog veel meer vrijwilligers. We zijn ontzettend trots op jullie en willen jullie bedanken voor je enorme inzet!

Er waren mooie initiatieven, zoals de super Bingo van Veteranen A en de stroopwafelactie van de Jongste Jeugd.
We hebben ook jullie steun ervaren in de Algemene Leden Vergadering. Veel leden die online aanwezig waren en samen voor een positieve sfeer zorgden.

We zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Natuurlijk de teamindeling, er zijn plannen voor een veranda en we geven het clubhuis een facelift.
Bovendien gaat komend seizoen de Ares Academie starten. Een heel goed programma waarmee we onze trainers en spelers nog beter gaan maken.

Met de fijne club die we hebben en de goede plannen geloven wij dat komend seizoen een mooi seizoen gaat worden. Natuurlijk starten we dat nieuwe seizoen graag samen met jou.
Zoals je weet, is 30 april het laatste moment dat je je lidmaatschap kunt opzeggen. Maar dat zouden wij als bestuur enorm jammer vinden. We hopen dat je met ons vertrouwen hebt in het komende seizoen en lekker blijft hockeyen bij onze club! #wijzijnares

Vriendelijke groet,
Dennis Wooning
Bestuur HC Ares


          

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 7-5  Sporten, spelen en knutselen in de meiva
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws