HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
HC Ares start met TAAKIE
8-8-2021  | 
HC Ares start met Taakie!

Wij willen onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dan doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van onze leden. Voor commissies en het bestuur is het vaak een hele uitdaging om snel en eenvoudig iemand te vinden voor een (tijdelijke) taak of functie binnen de club. 

Taakie wil mogelijke vrijwilligers alleen taken aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen, leren wij de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is de vrijwilligerstest. 

Alle leden van de club ontvangen in september per e-mail de vrijwilligerstest. Hiermee achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is. Dit geeft een indicatie welke vrijwilligerstaken waarschijnlijk goed bij iemand zullen passen. Na het beantwoorden van de vragen in de test zie je waar jouw talent ligt! Mocht de club eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden. Denk bijvoorbeeld aan helpen bij een toernooi, of een vacature als commissielid.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een Whatsappje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Het invullen van de test is op vrijwillige basis, maar hoe meer leden de test invullen, hoe beter de gemaakte matches zullen zijn en hoe meer mogelijkheden we als vereniging krijgen om de taken die er liggen goed te kunnen verdelen.


Heb jij een vraag over de test? Stuur dan een mailtje naar het volgende mailadres: [email protected] hcares.nl.

We hopen dat veel leden de test zullen invullen, want HC Ares zijn we samen en het inzetten van vrijwilligers is wel nodig om onze vereniging te kunnen laten draaien!


Onthoud dat het invullen van deze vrijwilligerstest je NIET meteen verplicht tot iets. Je bepaalt altijd zelf of je een bepaalde match met een taakie accepteert of afwijst. terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-10  Sporten, spelen en knutselen in de herfs
vervolg 23-10  Ares Verbunt Keepers clinic
vervolg 13-11  Bitjehappen
Hele agenda
Nieuws