HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Vacature bestuurslid Communicatie/secretaris
30-8-2021  | 
Heb jij goede communicatieve vaardigheden en kan jij goed organiseren? Sta je stevig in je schoenen en kan jij overtuigd een boodschap overbrengen? Wil jij het beleid mee helpen bepalen en lijkt een bestuursfunctie bij HC Ares je wel wat? Dan komen wij graag met jou in contact!
Met ingang van seizoen '21-'22 zijn wij namelijk op zoek naar een krachtig bestuurslid Communicatie (secretaris)

Welke uitdagingen staan je te wachten?
Naast je bestuurlijke medeverantwoordelijkheid zorg je er voor dat informatie juist verstrekt wordt aan onze leden. Je notuleert de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering en stelt samen met de andere bestuursleden de agenda vast. Je stelt contracten op, zorgt voor archivering en verzorgt de attenties bij ziekte, jubileum e.d.

Je bent als bestuurslid communicatie verantwoordelijk voor de communicatie structuur, zichtbaarheid binnen en buiten Ares en je ondersteunt commissies om de sportieve boodschap over te brengen naar de leden. Als bestuurder verschijn je met regelmaat op de club en zorg je mede voor een positieve sfeer binnen onze vereniging. Je co├Ârdineert het beheer van de website en draagt zorg voor de co├Ârdinatie van de sociale kanalen. 
 
Kosten versus opbrengsten?
Het bestuur komt maandelijks twee keer bij elkaar. Natuurlijk is er ook geregeld afstemming met de commissies, de tijdsbesteding is gemiddeld enkele uren per week. Wat het je opbrengt? Maatschappelijk iets terug doen, ervaren hoe het is om binnen een club te werken, kennis delen en vooral gezelligheid.
 
Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou? 
Ben jij enthousiast geworden en kan je niet langer wachten? Reageer dan naar [email protected]. Wil je eerst meer weten? Mail dan naar [email protected]. Is het niets voor jou, maar ken je iemand in jouw familie of kennissenkring die mogelijk geschikt is en interesse heeft, geef dan s.v.p. naam en telefoonnummer van die persoon door, zodat we een afspraak kunnen maken. 
Het zou fijn zijn als je dit bericht wilt delen met jouw netwerk, voor een groter bereik

Bestuur HC Ares

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-10  Sporten, spelen en knutselen in de herfs
vervolg 23-10  Ares Verbunt Keepers clinic
vervolg 13-11  Bitjehappen
Hele agenda
Nieuws