HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Spaar voor HC Ares bij de PLUS!
14-9-2021  | 

Spaar voor HC Ares bij de PLUS!


Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert de Plus (Nico de Witt aan de Musketiersveld 115) dit najaar de spaaractie 'Spaar je club gezond' waarmee ze het verenigingsleven een steuntje in de rug willen geven. 

HC Ares doet mee aan deze actie... En jij kan ons helpen! Momenteel staat de teller op bijna 1800 euro voor onze club, dit kan uiteraard nog wijzigen. De actuele tussenstand check je hier... Jij helpt toch ook mee?!

  • Sparen kan van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november
  • Je ontvangt bij elke €10,- boodschappen een spaarzegel
  • Wekelijks zijn er extra zegels te verkrijgen bij diverse actieproducten.
  • Bij 5 zegels is de spaarkaart vol. Je levert de volle spaarkaart in bij de kassa of servicebalie in de winkel en ontvangt per ingeleverde spaarkaart een voucher met een unieke code
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR-code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten
  • Je meldt je aan bij de website, zoek HC Ares en wijst actiecodes toe aan de club. Inleveren kan t/m 20 november.

Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.

Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor HC Ares!

Word clubsponsor van de week
Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. € 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!

Let op: dit is een landelijke actie van de Plus. Dus app je familie in het gehele land en zorg dat de punten (muntjes) bij de HC Ares terechtkomen.

Hulp nodig of vragen?
Heb je een vraag? Vind je het lastig om jou sponsorpunten te activeren? Lukt het niet met de unieke code? Geen punt, we helpen je graag. Neem contact op met Johan Tervoert, en we zorgen er samen voor dat de sponsorpunten toch bij de club terecht komen! Je mag bellen of appen naar: 06-52591542

Je kan ze ook achter de bar afgeven, dan komt het allemaal goed!

Jij helpt toch ook mee om te sparen voor onze club?! Alle bijdrages helpen ons enorm en samen maken we onze club weer een beetje mooier :-)Bijlage: 2108SPONSClubsdigitaleflyer.pdf

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-10  Sporten, spelen en knutselen in de herfs
vervolg 23-10  Ares Verbunt Keepers clinic
vervolg 13-11  Bitjehappen
Hele agenda
Nieuws