HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Let op TAAKIE in jouw mailbox, want vele handen maken licht werk
15-9-2021  | 
Nog even nagenieten van een klein zonnetje op het terras van ons clubhuis. Koffie erbij en kijken naar de trainingen op de velden. De competitie is weer begonnen en ook de trainingen zijn weer in volle gang. Keepers krijgen tips en adviezen, duiken en vallen. De jeugd is druk met een partijtje. Trainer Sandor heeft geen moeite het fanatisme te beteugelen. In het clubhuis is Gerralt bezig met het herstellen van de keeper maskers, Gerhard overlegt met Eric over de nieuwe zaalindeling en Wies is bezig met het coördineren. Ieder zijn of haar eigen taak die past bij wat men goed kan of leuk vindt om te doen.

Vele handen maken licht werk
Op de club is het net als thuis, de taken moeten gedaan worden om samen te genieten van wat ons bindt, hockey! En er zijn heel wat taken op de club. Deze hebben niet allemaal te maken met de hockeysport. Prullenbakken legen, helpen achter de bar, het clubhuis opruimen, plannen van diensten, onkruid weghalen op de paden en de bomen op het terras snoeien. Zomaar wat taken die door mijn hoofd schieten.
Nu worden deze activiteiten opgepakt door een kleine groep mensen, het klus- of barteam. Het zou toch mooi zijn als wij het allemaal samen doen. Taken worden dan taakjes, oftewel TAAKIES. En dan gelden de woorden 'vele handen maken licht werk'.

TAAKIE
Daarom starten wij deze week echt met TAAKIE. Een innovatief platform om taken en vrijwilligers bij elkaar te brengen.
Deze week ontvangen alle leden een mail met een link om enkele vragen te beantwoorden. Met de antwoorden krijgen wij een nog beter beeld van onze leden. Met deze info kunnen wij de 'taakies' en leden bij elkaar brengen. Je kunt je als lid voor de taakies inschrijven. Zo kan iedereen op zijn of haar manier leuke en goede dingen doen voor de club.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-10  Jongste jeugd activiteit
vervolg 23-10  Ares Verbunt Keepers clinic
vervolg 25-10  Coachavond gevorderd.
vervolg 13-11  Bitjehappen
vervolg 4-12  Knutselen met Michelle
Hele agenda
Nieuws