HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Corona-update: jeugd kan tot 20:00 uur buiten trainen
6-1-2022  | 

Deze week is bekend geworden dat de jeugd tot 18 jaar vanaf 11 januari 2022 buiten mag sporten tot 20:00 uur. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Het is weer een kleine stap vooruit.


We weten nog niet zeker of er nog in de zaal gespeeld gaat worden. We hebben daarom besloten om de balken op veld 3 voorlopig te laten liggen. Hierdoor kunnen we alle jeugdteams ook een balkentraining aanbieden.


Vanaf dinsdag 11 januari gaan de 6- en 8-tallen 1x per week trainen en de ABCD-teams 2x per week (1x veldtraining en 1x balkentraining). Het trainingsschema komt donderdagavond online en loopt tot de voorjaarsvakantie. De trainingsdagen zijn zoveel mogelijk gelijk gebleven, in de tijden hebben we wel wat moeten schuiven. Kijk dus goed in het schema!


Helaas mogen de senioren alleen nog in tweetallen trainen. We hebben de senioren daarom nog niet ingedeeld voor een training. Is er vanuit een seniorenteam wel behoefte? Neem dan even contact op met de TC, dan kijken we in overleg wat er mogelijk is.


Wijzigen de corona-maatregelen of gaan we definitief wel/niet in de zaal spelen? Dan wordt het trainingsschema mogelijk gewijzigd. Natuurlijk informeren we jullie dan zo snel mogelijk weer.


Voor nu alvast weer veel plezier bij de trainingen!


Met sportieve groet,

De Technische Commissie


terug naar vorige scherm