HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Persbericht: Heren 1 promoveert naar 2e klasse
22-5-2022  | 

Heren 1 van HC Ares nu al zeker van promotie naar 2e klasse

Na 7 jaar van afwezigheid is Heren 1 van Hockeyclub Ares in Apeldoorn weer gepromoveerd naar de 2
e klasse. Door vandaag te winnen van Heren 1 uit Soest, met 3-0, verzekerde de ploeg zich nu al van promotie voor hockeyseizoen 2022/2023.


Voorafgaand aan de wedstrijd was de spanning langs de zijlijn bij het publiek en helemaal bij de spelers van HC Ares duidelijk voelbaar. Er stond veel op het spel, namelijk promotie naar de 2e klasse. 7 jaar geleden degradeerde het team naar de 3e klasse. Onder leiding van coach/trainer Eric Hoogsteden is een paar jaar geleden begonnen aan de weg terug. Corona gooide roet in het eten, waardoor de terugkeer iets langer op zich liet wachten dan gewenst en gehoopt.

Heren 1 van de Apeldoornse Hockeyclub Ares, op positie 2 van de 3eklasse poule A, kreeg vandaag Heren 1 van Soest, de nummer 10, op bezoek. Twee wedstrijden voor het einde van hockeyseizoen 2021/2022 was het voor Ares de eerste kans om te promoveren. Het thuispubliek was in grote getale opgetrommeld om de heren toe te juichen, vuvuzela’s, spandoeken, toeters, alles was aanwezig om de heren aan te moedigen. Het publiek werd getrakteerd op een geweldig spannende wedstrijd. Niet alleen de winst bleef uiteindelijk in Apeldoorn, een 3-0 overwinning. Ook is de ploeg nu al zeker dat ze volgend hockeyseizoen weer vertegenwoordigd zijn in de 2e klasse.


Een filmpje en een paar foto's

Fotoalbum

"


Bijlage: Filmpjedoelpunt.mp4

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 1-7  Training Bowlsclub “WOODS”
vervolg 1-7  Hockeykamp Junioren (C en D-teams)
vervolg 5-7  Training Bowlsclub “WOODS”
vervolg 8-7  Training Bowlsclub “WOODS”
vervolg 8-7  Training Bowlsclub “WOODS”
vervolg 8-7  Hockeykamp Jongste Jeugd
vervolg 11-7  Hockeykampen.nl komt naar HC Ares
Hele agenda
Nieuws