HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Cursussen 
De spelregelcursus van de KNHB is alleen nog te volgen door middel van E-learning. Dit betekent dat je de cursus, thuis, achter de computer volgt en na afloop, examen doet in het clubhuis.

Actueel e-mailadres

Om te kunnen deelnemen aan deze cursus moet je je inschrijven en krijg je, per e-mail, een inlogcode toegestuurd van de hockeybond. Het is dus heel belangrijk dat het e-mailadres dat je bij de inschrijving doorgeeft, klopt. Dat is immers het e-mailadres waarnaar de inlogcode gestuurd wordt. Dit e-mailadres kun je eventueel aanpassen op de website, na te zijn ingelogd. Heb je geen inlogcode ontvangen voor de website van HC Ares of ben je die kwijt, dan kun je die opvragen via de site bij LOGIN vergeten.

Vier modules in 30 dagen

De cursus bestaat in totaal uit 8 modules die je in maximaal 30 dagen moet afronden. Daarna zal in overleg met de examinator het examen worden gepland. Daarvoor moet je wel nog naar het clubhuis komen. Het examen wordt nog steeds schriftelijk afgenomen. Voorafgaand aan het examen wordt er, indien daar behoefte aan is, de mogelijkheid geboden tot het volgen van een herhalingsavond op de club, waar ook een proefexamen gemaakt kan worden.


Deze cursus zal meerdere keren per jaar worden aangeboden, maar per cursus zijn de plekken beperkt.


 De cursus is verplicht voor alle jeugdleden vanaf 1e jaars-B en voor alle senioren die de scheidsrechterskaart nog niet hebben. De jeugdleden worden door de scheidsrechterscommissie uitgenodigd en senioren kunnen zich aanmelden.

Om je op te geven kun je enkel en alleen gebruik maken van onderstaand e-mail adres, waarna je een bevestiging krijgt dat je bent ingeschreven.
Kom je niet opdagen zonder bericht wordt er 10 euro in rekening gebracht 

Ook als je nog vragen hebt of meer informatie wil, kun je op onderstaand mailadres terecht.


Arbitragecommissie HC Ares.

[email protected]

 
Agenda
vervolg 24-9  Grote Clubactie
vervolg 14-10  Oktoberfest bij HC Ares
vervolg 23-11  ALV-vergadering
Hele agenda
Nieuws